Сватбата на Илиян и Камелия изуми фенове и познавачи на чалгата и традициите

Сватбата на Илиян и Камелия се оказа истинско предизвикателство дори за феновете на певеца.

Другарчето на Коцето изпълни тежката си дума да направи майката на синчето „почтена жена”. Изборът му на празненство обаче се оказа, меко казано любопитен, видя kliuki.bg.

Благодарение на електронния разпространител на ВИП-новини „Хайлайф”, феновете станаха свидетели „от първа линия” на един от най-съкровените мигове на влюбените.

За сватбата на Илиян и Камелия очевидно не е песен лев, но по всичко личи, че минимум двама души са влизали в остър спор около нея. Почеркът и на булката, и на младоженеца си личи от километри! А от това се получава „ЕХАААААА” - симбиоза.

Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!

Бившата гимнастичка е избрала стилна рокля, в която буквално грее от красота и любов. Сигурно е неин изборът и на морската церемония и аранжировката. Дори да е позволила ултрачервеното на всеки ъгъл (и по избраника си) – пак ще й простим, нооооооо....

Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!ilian 9Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!Сватбата на Илиян и Камелия е трепач!

Изискана сватба с яки кючеци на излизане от хотела са далеч от „Мома се с рода прощава”, оркестъра по алеите, родата която друса телеса за потрес на туристите...На сватбата на Илиян и Камелия е било СТРАШНО, вижте само: